Ποιοι είμαστε

 

Η Optisoft ιδρύθηκε το 1989 με αρχικά αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού, σύντομα όμως επεκτάθηκε και στον τομέα του διαδικτύου. Σήμερα, πάνω από χίλιες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα μας, οργανώνονται και εξελίσσονται αντλώντας πληροφορίες από αυτά για τη λήψη αποφάσεων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο, ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου τομέα, όμως πάνω από όλα χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που αντέχουν στο χρόνο με τους πελάτες μας.

Για την Optisoft το σημαντικότερο κεφάλαιό της είναι το ανθρώπινο δυναμικό που την αποτελεί: Αυτό απαρτίζεται από ανθρώπους με τεχνογνωσία, ταλέντο και πρωτοβουλία. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους καθιστούν ικανούς να δίνουν άμεσα λύσεις πρωτοποριακές και δυναμικές.

Κιόλας από το 1998 οι εφαρμογές είναι ανοικτής client-server αρχιτεκτονικής, έχουν γραφικό περιβάλλον σύμφωνα με το πρότυπο GUI και χρησιμοποιούν τη σχεσιακή βάση δεδομένων Microsoft SQL. Για τις web εφαρμογές χρησιμοποιούμε και υποστηρίζουμε όλες τις καινοτόμες και αποτελεσματικές πλατφόρμες-εργαλεία που προτείνονται και υποστηρίζονται παγκοσμίως από τη Microsoft (ASP.net, Cascade Style Sheet (CSS), JavaScript, AJAX, Flash, Silverlight κλπ).

Μία ακόμη αξιοσημείωτη επένδυση της Optisoft είναι το ευρύ δίκτυο συνεργατών. Σε αυτό ανήκουν επιχειρήσεις και άτομα που μοιράζονται τα ίδια οράματα με εμάς, κατέχουν τεχνογνωσία και είναι χρόνια επιτυχημένοι στο χώρο τους.

 

ΣΕΠΕ

 

 

Microsoft Partner

 

Δείτε επίσης...

> Συνεργάτες
> Ευκαιρίες Εργασίας
> Νέα