Εδω θα δείτε μερικούς απο τους πελάτες προγραμμάτων μας
Η Optisoft επί 25+ χρόνια αναπτύσσουμε προϊόντα λογισμικού και διαδικτύου προσφέροντας σε επιχειρήσεις ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων

Golden Door

Golden Door

Δραστηριοποιείται στην κατασκευή θυρών ασφαλείας. Παρακολούθηση της τήρησης των συμφωνηθέντων τιμών προμήθειας πρώτων υλών από τους προμηθευτές. Κοστολόγηση των προιόντων (τελικών & ημιετοίμων) κατά φάση παραγωγής. Διαχείριση επεξεργασιών τρίτων. Τυποποίηση υπολογισμού της φύρας στις διάφορες επεξεργασίες.

li-la-lo

li-la-lo

Δραστηριοποιείται στην εμπορία κοσμημάτων. Online δίκτυο ιδιόκτητων και franchise καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πώληση σε διαφορετικά νομίσματα. Διαχείριση Πστωτικών Καρτών και Δωροκαρτών. Αυτόματιη δημιουργία παραστατικών Παραλαβής από τα αντίστοιχα Αποστολής.

ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ

Δραστηριοποιείται στη επεξεργασία ελαιωδών σπόρων. Τυποποίηση της κοστολόγησης των προιόντων κατά παραγόμενο είδος και φάση παραγωγής. Τήρηση τελωνειακών αποθηκών. Πλήρης ιχνηλασιμότητα παρτίδων (lot) για τις πρώτες ύλες και για τα παραγόμενα.

OPTICAL Papadiamantopoulos

OPTICAL Papadiamantopoulos

Δραστηριοποιείται στην εμπορία οπτικών ειδών. Τυποποίηθηκε η διαδικασία πώλησης των γυαλιών οράσεως και των φακών επαφής από την παραγγελία του πελάτη μέχρι την τελική παραλαβή τους. Τηρείται ιστορικό συνταγών και διαδικασία υπενθύμισης στους πελάτες για ανανέωση των φακών επαφής

Kattis

Kattis

Δραστηριοποιείται στην κατασκευή γυναικείων ενδυμάτων. Τήρηση αποθέματος κατά οδηγό, χρώμα και μέγεθος. Διαχείριση παραγωγής των ενδυμάτων καθώς και των επεξεργασιών τρίτων.

Εναλλακτικη Α.Ε

Εναλλακτικη Α.Ε

Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία βιολογικών προιόντων. Ως εκ τούτου υπήρξε ανάγκη διαχείρισης παρτίδων (lot) κατά ημερομηνία λήξης.