X

Νέο design στο site της Bed & Bath

Ύστερα από ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό, προχωρήσαμε σε upgrade και ολικό ανασχεδιασμό του site της εταιρείας Bed & Bath.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι η αισθητική. Άλλωστε η τάση του web design τα τελευταία χρόνια είναι η λιτότητα: όσο πιο καθαρό, «ξεκούραστο» και απλό, τόσο το καλύτερο. Στόχος μέσω των minimal ρυθμών είναι η ορθότερη προβολή του brand Bed & Bath, όπως φυσικά και των προϊόντων της εταιρείας. Το website διαθέτει και eShop το οποίο ακολουθεί την ίδια γραμμή πλεύσης με το κομμάτι του website που ασχολείται με την εταιρική παρουσίαση: Δίνεται έμφαση στο προϊόν και μόνο, ώστε οι χρήστες να μπορούν άμεσα να βρουν αυτό που επιθυμούν και να είναι σε θέση να το αποκτήσουν άμεσα.


Bed and Bath

Η αισθητική αλλαγή ίσως να φαντάζει ως η μεγαλύτερη, όμως στην πραγματικότητα οι αλλαγές που δεν είναι ορατές υπήρξαν οι πιο απαιτητικές. Αρχικά έγινε μια ολική αναβάθμιση της πλατφόρμας. Στη συνέχεια ο κώδικας μπήκε στο... μικροσκόπιο  για να διορθωθούν σημεία που πλέον δεν μας ικανοποιούσαν και να επιτευχθεί το εικαστικό αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε.

Τέλος, καταλυτική ήταν η αλλαγή στη σύνδεση του εμπορικού προγράμματος με το eShop. Υπήρξε η ανάγκη τα προϊόντα να παρουσιάζονται στο eShop με μια τελείως άλλη λογική από αυτή που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο εμπορικό της πρόγραμμα. Αποστολή μας ήταν κατά τη σύνδεση του ERP με το eShop να γίνονται αυτόματα όλες οι απαραίτητες μετατροπές ώστε χωρίς παρεμβολή στο εμπορικό πρόγραμμα, τα προϊόντα να παρουσιάζονται στο eShop όπως θέλαμε. Κατά συνέπεια έγιναν επεκτάσεις και αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (eShop Feeder), πάντα με παραμετρική λογική ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις μελλοντικές ανάγκες.

Οι βελτιώσεις ασφαλώς συνεχίζονται και αφού το site βγήκε live: Έχουμε πολλά ακόμα νέα πράγματα στα σκαριά για την Bed and Bath και σύντομα θα τα παρουσιάσουμε!

Δείτε άλλα website που έχουμε δημιουργήσει

Δείτε το νέο site της Bed & Bath

Print
Συγγραφέας: Νικολέττα Ντάβου
0 Σχόλια

Κατηγορίες: Κατασκευή WebsiteNumber of views: 3889

Tags: websiteeshopbed and bath

Γράψτε ένα σχόλιο

Όνομα:
Email:
Σχόλιο:
CAPTCHA image
Δώστε τον κωδικό που που φαίνεται πιο πάνω, στο παρακάτω κουτί
Υποβολή

Name:
Email:
Subject:
Message:
x